ADRESGEGEVENS

E-SHOP
Para-RC
Turnhoutsebaan 101
2970 Schilde
T: 0032 470 825 747
info@para-rc.be

Welkom bij para-rc.be en para-rc.nl


 Bij aankoop van een ARTF set of een scherm van Hacker krijgt U 10% korting

Bij iedere set krijgt U de Lipo batterij  gratis!!!

Op alle artikelen in voorraad van Opale krijgt U 25 % korting

De droom om te kunnen vliegen is van alle tijden. Vliegen met een paraglider of paramotor is één van de gemakkelijkste manieren om met een minimum aan materiaal die droom waar te maken.  Het is dan ook niet te verbazen dat de Para-RC versie nu in het bereik ligt van iedere enthousiasteling.

Met  weinig of geen ervaring in de modelvliegerij zijn de RC Paraglider, de RC paramotor, de rugzakmotor en de RC motortrike voor iedereen toegankelijk. Omdat wij gespecialiseerd zijn in het volledige kwaliteitsvolle Para-Rc gamma van de Duitse firma Hacker en de Franse firma Opale models bent U op de  juiste website en webshop. Ook al zijn wij een webshop, na afspraak kan U in alle rust en vrijblijvend de verschillende modellen komen bekijken 7 dagen op 7 en uiteraard ook buiten de winkel uren.

Ook geven we U een schat aan informatieve filmpjes mee waarin deze tak van deze modelvliegerij van naald tot draag aanschouwelijk wordt voorgesteld.

Wij wensen U veel succes en tot ergens in de lucht!!


Video's

meer videos »


Producten in de kijker

Trike L Set 2

LAATSTE STUK!!!! speciale prijs !!! "Trike L " omvat het stalen chassis, de bodem en motorplaat in Carbon, servo's,3 wielenen twee harpsluitingen.

meer info »
Para-RC Glijscherm "RC-ARCUS"

meer info »
Para-RC Glijscherm "RC-ASTRAL"

meer info »